Produkte Telefonie

PLUS Sh.A. është operatori celular i vetëm me kapital tërësisht shqiptar i cili ofron një gamë të gjerë produktesh dhe shërbimesh të reja dhe konkurrente në treg.
Produktet dhe shërbimet e Plus do ti gjeni në të gjitha agjencitë UnionNet – Western Union.

Këtu përfshihen:

  1. Numra me parapagim,
  2. Rimbushje me karta fizike dhe Top Up
  3. Numra me kontratë
  4. Pagesa per numrat me kontrate
  5. Klikoni këtu për t’u njohur me paketat e reja nga Plus Communication

 

  • TË TJERA

Gjithashtu ju mund të rimbushni celularin tuaj pavarësisht nga operatori që përdorni:

  1. Telekom Albania (karta rimbushëse)
  2. Eagle Mobile (karta rimbushëse dhe top up)
  3. Vodafone (karta rimbushëse)

Copyright © 2015 | All rights reserved UnionNet