Postë Ekspres

Pranë agjencive ofrohet shërbim postar i shpejtë për brenda dhe jashtë territorit të vendit.

Brenda vendit mund të shfrytëzoni shërbimet e ALBANIAN COURIER. Tashmë shoqëria është e pranishme në të gjithë territorin e Republikës, në të gjitha qytetet dhe me anë të rrjetit të saj të transportit ka një mbulim maksimal të territorit gjeografik.

  • SHËRBIMI UPS

Ndërsa për jashtë shtetit ofrohet shërbimi UPS.

Copyright © 2015 | All rights reserved UnionNet