Biletari & Turizëm

Pranë agjencive tona mund të blini biletën për çdo linjë ajrore, detare dhe tokësore apo të prenotoni pushimet tuaja brenda dhe jashtë vendit. Për këtë ju vjen në shërbim agjencia e udhëtimve Union Travel, synimi kryesor i së cilës ka qenë dhe është t’i shërbejë klientëve të saj me korrektësi, shpejtësi dhe cilësi.

Sot Union Travel është një nga Tour-Operatorët kryesorë në Shqipëri si në fushën e biletarisë ashtu edhe atë të turizmit. Union Travel shfrytëzon rrjetin e agjencive UnionNet – Western Union  të shpërndarë në të gjithë vendin, për t’i dhënë klientëve shërbimet e saj kudo që ata ndodhen.

Copyright © 2015 | All rights reserved UnionNet