Mirësevini Union Net

Agjencitë Union Net – Western Union ofrojnë një gamë të gjerë produktesh dhe shërbimesh me cilesine dhe cmimet me te mira ne vend.
Rrjeti i agjencive Union Net – Western Union, përbëhet nga mbi 200 pika shërbimi dhe shtrihet në të gjithë territorin e vendit.
Agjencitë Union Net – Western Union mund t’i gjeni si në qytete ashtu edhe në zona rurale dhe në të gjitha pikat e kalimit kufitar detar dhe tokësor.

Copyright © 2015 | All rights reserved UnionNet